21 Apr 2017 Senjahopen i Fredrikstad! Gamlebyen Kulturhus – Gå till nettsia. Det må no være minst to plate sia vi va i Fredrikstad sist, men likevel, basert på.

Ung gutt funnet livløs i vannet i Fredrikstad – Situasjonen er fortsatt uavklart for gutten som ble reddet livløs opp av vannet i Bingedammen i Fredrikstad. (Fredriksstad Blad.

mens han jobbet på et.

Hvor blir det av mennene i samtalen om #metoo? – Hun minnet om at det fortsatt er en lang vei å gå, men advarte mot å gå for fort fram ved for eksempel å.

Simonsen syntes å merke en ambivalens hos eldre.

Min klassereise har gjort både vondt og godt for kropp og sjel. Og nå, i andre enden av klassereisen, vet jeg sannelig ikke lenger hvem det er som representerer de.

TILBAKEBLIKK: Som amfetaminavhengig uteligger var kunstneren Hariton Pushwagner nærmest redusert til en sår myte om noe som kunne ha vært. 2008 var året da.

Rock, rock rockabilly boogi i Borgehallen – Første rockabillyfestival Trond Zaatreh står bak den første rockabilly festivalen i Fredrikstad. Det skulle ikke lenger.

er to av medlemmene i denne gruppa som.

Strikkegruppe på Holmen eldresenterOGP til helga, Stall Wolden stiller med et sterkt lag. Et av årets høydepunkt står for tur, da Bjerkebanen inviterer til fest i helgen, med Oslo Grand Prix som.

Einar Lyngar, pensjonert journalist og Lions-ildsjel har de siste tre årene reist sju ganger til Libanon og grensen mot Syria for å hjelpe flyktningbarn.

Hvordan får du tre gamle damer til å banne? Få en fjerde til å rope "BINGO!".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *